Register to remove these ads

Site slowness

Discussion in 'Forum Help, Suggestions, Feedback' started by Lynch, Jun 5, 2018.

  1. Lynch

    Lynch Rockin' Out

    Posts:
    26,918
    Likes Received:
    1,249
    Joined:
    Jan 5, 2010
    Location:
    The Land of Sky Blue Waters
    There's something funky going on with the site right now (and has been for at least the last hour or more). Browsing via a browser on a desktop system (not mobile) and multiple posts that I've tried to make just don't post. The other thing that is happening is the browser window isn't showing that it has actually posted when it does. There will be a little animated icon showing up in the upper right corner of the screen that just keeps "spinning", but doesn't do anything. If I open a new browser or new tab, I can see that the post actually completed. The same thing goes with trying to go into my "Inbox" or "Alerts" links.

    I've seen this sort of behavior in the past, but it is usually short lived and/or just a one-time thing. This has been going on for at least an hour that I am aware of.

    FYI.
     
  2. Lynch

    Lynch Rockin' Out

    Posts:
    26,918
    Likes Received:
    1,249
    Joined:
    Jan 5, 2010
    Location:
    The Land of Sky Blue Waters
    It seems to be better now than what it was earlier. Odd behavior.
     
    Trickster likes this.
  3. Sharp Dressed Man

    Sharp Dressed Man Down South Jukin' Staff Member

    Age:
    41
    Posts:
    11,454
    Likes Received:
    3,060
    Joined:
    Oct 9, 2013
    Location:
    Denmark (Living in Greece)
    I did noticed the site being a bit slow the other day, but it was only for a few minutes in my end and I didn't notice any problems with posting or new posts not showing up. I think it's just one of those things that happens on message boards sometimes, could be a server issue or whatever. I know it can be annoying, but I don't think there's much we can do about it, except sit it out.
     
  4. Lynch

    Lynch Rockin' Out

    Posts:
    26,918
    Likes Received:
    1,249
    Joined:
    Jan 5, 2010
    Location:
    The Land of Sky Blue Waters
    Yeah, there's nothing the normal mod/admin staff can do. I guess I could have just sent that to @Shaggy since he's the only one that has access to the logs and/or databases. So, this was more for him.

    Most of the time, it is short weird behavior, but today it was unusually long and also odd because the current window would show that the page was 'working', yet the post would already complete (as could be seen in a different tab or browser), and not being able to get to alerts or PMs was also worth noting.

    Thanks
     
  5. doswizard

    doswizard "That Which does Not Kill Us makes Us Stronger!"

    Posts:
    1,558
    Likes Received:
    947
    Joined:
    Feb 9, 2018
    Location:
    Littleton, CO
    This site is fine.

    Thank You!

    I have never once experienced a 'problem' visiting this site!

    :thy:
     

Share This Page

defer="defer" charset="utf-8">